• Categories

CNN de kim oluyor, bizim medya varken

GeçtiÄŸimiz günlerde bir televizyon kanalının ana haber bülteninde Irak ile ilgili iki haber yayınlandı. Birincisi, Irak’ta El Kaide militanlarınca kaçırılan Iraklı askerlerin kurÅŸuna dizilmesi, ikincisi ise bir Amerikalı askerin ölümünden sorumlu tutulan üç Iraklı kadının idam kararıyla ilgiliydi.

Birinci haberle ilgili ürkütücü görüntüler yayınlandı. El Kaide militanları maskeliydi. Iraklı askerleri kurÅŸuna dizdiler. Bir taraftan da ABD aleyhine olduÄŸu kabul edilen sloganlar attılar. Buraya kadar her ÅŸey mantıklı ama El Kaide’nin ABD’nin düşmanı olduÄŸunu kim söylüyor? Sadece ABD ve El Kaide söylüyor. Peki ABD, Irak’a ve Afganistan’a El Kaide militanlarını yakalamak için mi geldi? Bunlar sadece ahmakların yutabileceÄŸi cinsten lokmalardır

» Yazının Devamı

Wilson - Wilson

Kuzey Irak’a askeri müdahele gündemde. Belini büktüğümüz terör, kabul etmek zorundayız ki ataÄŸa kalktı. Türk ordusunun kararlı operasyonları sonrasında silahlı gücü etkisiz bırakılan PKK, Amerika’nın Irak’a müdahelesi sonrası Kuzey Irak’ta aradığı ortamı buldu ve silahlı eylemleri için güç depoladı.

Bugün durum Kuzey Irak’a askeri müdaheleyi gerektiriyor. Kandil Dağı’ndaki virüsü etkisiz hale getirmek durumundayız. Saldırmalarını beklemek ve sonra peÅŸlerine düşmekle PKK’nın silahlı eylemlerini ne durdurabiliriz ne de yavaÅŸlatabiliriz.

» Yazının Devamı

 

Ana Sayfa  | Hakkımızda  | Takip Seçenekleri  | Reklam  | İletişim 

© 2007 Anafikir.comSelim Yörük
Sitede bulunan materyallerin tüm sorumlulukları yazarlarına aittir. Tüm Hakları Saklıdır. Kaynak belirtilmeden alıntı yapılamaz.